Layla    -    The Move

Verhuizen van Driel naar Arnhem
van durp naar stad

Voor iedereen die hl erg graag mijn nieuwe kamer wil zien: Op deze pagina's het verhuisproces.
Blijf checken voor status-updates en je bent de eerste die weet wanneer het klaar is!

History
Twee jaar lang woonde ik in Driel. Op een anti-kraakboerderij samen met Marloes (huisgenootje). Er stonden zelfs schapen naast ons huis in de wei (van de overburen), en paarden in de andere wei (van de andere buren).
Heel gezellig, maar n nadeel. De bussen... *zucht*. Ondertussen was ik er wel al aan gewend geraakt dat er na zessen nog maar 1 bus reed en dat ik moest opletten dat ik de laatste niet zou missen, maar ik moest ook met het regelen van stages er rekening mee houden dat ik nog terug naar dit dorpje moest komen. Zo heb ik al 1 stageplek verwisseld voor een andere omdat ik bijna 2 uur deed over een reis die met de auto maar 20-30 minuten zou kosten, alleen door wachttijden op de bus. Toen ze ook nog gingen staken eind van dit schooljaar, was het helemaal vervelend en was ik bijna verplicht met de auto heen en weer te gaan, vooral als ik 's avonds nog ergens naartoe wilde.

Present
In het centrum van Arnhem vond ik een kamer, tijd om weer te gaan fietsen naar school in plaats van luiwammessen in de bus!
De zomervakantie stond voor de deur, dus eigenlijk de perfecte tijd om te gaan verhuizen.


Hieronder kun je foto's bekijken van het verhuisproces: de eerste 'nieuwe-kamer-inspectie', het uitruimen van de kamer in Driel (ook een afscheidsbarbeque natuurlijk, zie hier), en het verven en inruimen van de kamer in Arnhem.

  02 juni 2008 - Het eerste kijkje op mijn nieuwe adres
  28 juni 2008 - Verven!
  29 juni 2008 - Spullen verhuizen van Driel naar Arnhem
  20 juli 2008 - Nog wat verven en kasten/tafel neerzetten
  23 augustus 2008 - Met een boel zooi naar Arnhem
  05 september 2008 - Eindelijk de nieuwe keuken
  07 september 2008 - En dan al het papierwerk in de kast

Laatste update: 08 september 2008

Home